18 april 2019: Koninklijke Verkade, managing director Koen Regout

18Apr

Verkade koekjes en chocolade; wie is er niet mee opgegroeid? Wie op zoek gaat naar de roots van het huidige Koninklijke Verkade moet ruim 130 jaar terug. Naar het jaar 1886. Toen richtte Ericus Verkade in Zaandam de Zaansche Brood en Beschuit fabriek op. Vandaag de dag worden op dezelfde locatie nog steeds elk jaar duizenden tonnen van de heerlijkste lekkernijen gemaakt.

Unieke rondleiding in Verkade Experience

Voorafgaand aan de presentatie door Koen Regout kunt u om 16.00 uur een unieke rondleiding meemaken in de Verkade Experience. Deze rondleiding wordt speciaal voor Cornerbezoekers gegeven door Tom Verkade. De familie Verkade heeft al die jaren alle historische zaken goed bewaard. In 2008 is midden in het Zaans Museum de Verkade Experience geopend. Hier laten onder meer duizenden foto’s, reclameposters, verpakkingen, blikken en drie werkende productielijnen voor chocolade, biscuit en waxine zien hoe het bedrijf de afgelopen 130 jaar opereerde. Dat mag u natuurlijk niet missen! U kunt zich voor deze rondleiding melden bij de balie van het Zaans Museum.

Van harte uitgenodigd

Tijdens de Cornerbijeenkomst van 18 april vertelt Koen Regout u hoe het is om wederom onderdeel te zijn van een familiebedrijf, over de dual brand strategies, en over de plannen voor 2019. U bent samen met uw (zakelijke) partner e/o collega van harte uitgenodigd.