Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner

Als ondernemer of bestuurder ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in netwerken. Contacten leggen, weten wat er speelt in jouw branche en jouw bedrijf op de juiste manier presenteren; het is essentieel voor je. De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner geeft je de kans dit alles zeer doeltreffend te doen. Al sinds 1984 bieden wij ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek de gelegenheid elkaar regelmatig te treffen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot hét Zaanse ondernemersnetwerk. Zo zijn we partner van de Zaanse Ondernemersdag, de Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award.

Bij al onze reguliere bijeenkomsten is de ontvangst op donderdag vanaf 17.00 uur, het programma start rond 17.30 uur. De locaties zijn wisselend, wat wel vast staat zijn de interessante onderwerpen, de lekkere hapjes en drankjes en de ruime gelegenheid tot netwerken.

Graag ontmoeten wij je, samen met jouw (zakelijke) partner en/of collega, op een volgende bijeenkomst.

Vijf redenen om lid te worden van De Corner.

1. Je krijgt toegang tot een breed netwerk van uiteenlopende ondernemers in diverse branches. Hier leer je de juiste mensen kennen en blijf je op de hoogte van wat er speelt.

2. Je bent zes keer per jaar, samen met jouw (zakelijke) partner en/of collega, van harte welkom op een ongedwongen netwerkbijeenkomst met steeds weer een andere interessante spreker/onderwerp.

3. Je kunt kennis en kunde putten uit een actieve ondernemerssociëteit die al sinds 1984 bestaat.

4. Je blijft via de website, social media en nieuwsbrieven op de hoogte van alle relevante activiteiten van De Corner.

5. Je betaalt een zeer voordelig tarief.

Eerst kennismaken? Stuur dan een mail en ontvang een vrijblijvende uitnodiging voor een volgende netwerkbijeenkomst.