Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner

Als ondernemer of bestuurder bent u vanzelfsprekend geïnteresseerd in netwerken. Contacten leggen, weten wat er speelt in uw branche en uw bedrijf op de juiste manier presenteren; het is essentieel voor u. De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner geeft u de kans dit alles zeer doeltreffend te doen. Al sinds 1984 bieden wij ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek de gelegenheid elkaar regelmatig te treffen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot hét Zaanse ondernemersnetwerk. Zo zijn we partner van de Zaanse Ondernemersdag, de Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award.

Kenmerkend voor onze reguliere bijeenkomsten op donderdagmiddag zijn de hartelijke ontvangst bij het Zaans Museum vanaf 17:00 uur, de presentatie van relevante actualiteiten, de steeds wisselende spreker, de discussie met de zaal, de prettige ambiance en het heerlijke ‘hapje eten’ na afloop. Inhoud en gezelligheid staan centraal.

Graag ontmoeten wij u, samen met uw (zakelijke) partner en/of collega, op een volgende bijeenkomst.

Vijf redenen om lid te worden van De Corner.

1. U krijgt toegang tot een uniek netwerk bestaande uit ondernemers en bestuurders, en maakt gratis gebruik van de Zaan Business Netwerk App.

2. U bent zes keer per jaar, samen met uw (zakelijke) partner en/of collega, van harte welkom op een ongedwongen netwerkbijeenkomst met steeds weer een andere interessante spreker/onderwerp.

3. U kunt kennis en kunde putten uit een actieve ondernemerssociëteit die al sinds 1984 bestaat.

4. U blijft via de website, social media en nieuwsbrieven op de hoogte van alle relevante evenementen in de Zaanstreek.

5. U betaalt een zeer voordelig tarief.

Eerst kennismaken? Stuurt u dan een mail en ontvang een vrijblijvende uitnodiging voor onze volgende netwerkbijeenkomst.