Inspirerende bijeenkomst De Corner en de Maatschappij met Thomas Rau in Het HEM

Coronaveilig zakendoen zonder handen schudden ‘Fijn elkaar zo weer eens echt te ontmoeten’

3 september 2020: Dirk Karten – Tekstbureau DK Media

“We zijn hier bijeen op een bijzondere locatie, Het HEM. Dat vraag ook om een bijzondere spreker. Die hebben we gevonden in de vorm van Thomas Rau. Hij is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair en gaat u zijn visie geven op wat hij noemt de Maxit, Material Matters”, introduceert voorzitter Guido Voss van de Maatschappij. Samen met de Zaanse zakensociëteit De Corner vond er op donderdag 27 augustus waarschijnlijk de meest bijzondere ondernemersmeeting plaats ooit. Want wanneer komt het voor dat zakenmensen samenkomen zonder handen te schudden?

‘Hou het veilig en blijf op afstand’ was het motto van de organiserende partijen. En dus werd er bij de entree al gelijk volop handen ontsmet, al hadden ze weinig meer te doen dan hooguit een eveneens ontsmet visitekaartje uit te wisselen.

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk werden er tijdens de bijeenkomst foto-opnames gemaakt. Onderstaand treft u een selectie foto’s. Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Foto’s: Dirk Karten – Tekstbureau DK Media