18 april 2019: Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade

18 april 2019: Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade

Verkade koekjes en chocolade; wie is er niet mee opgegroeid? Wie op zoek gaat naar de roots van het huidige Koninklijke Verkade moet ruim 130 jaar terug. Naar het jaar 1886. Toen richtte Ericus Verkade in Zaandam de Zaansche Brood en Beschuit fabriek op. Vandaag de dag worden op dezelfde locatie nog steeds elk jaar duizenden tonnen van de heerlijkste lekkernijen gemaakt.

Koen Regout

In 2017 is Koen Regout binnengehaald als managing director Koninklijke Verkade / commercial director pladis Benelux. Zijn doel? De gedroomde groei bewerkstelligen! Voor Regout was de keus voor Verkade een hele logische. Hij was namelijk eerder al marketingdirecteur bij dit mooie bedrijf. “Voor mij was het een warme thuiskomst. Ze weten dat ik Verkade een warm hart toe draag. Het is dan makkelijker samen aan de wedstrijd beginnen.” Om de gewenste groei te behalen, gaat Koen vernieuwen; pladis en daarmee Verkade moet opereren als een startup. Het bedrijf moet de wendbaarheid krijgen om snel beslissingen te nemen. Dusdanig dat het moederbedrijf pladis het snelst groeiende foodbedrijf wordt.

Unieke rondleiding door Tom Verkade in de Verkade Experience

Voorafgaand aan de presentatie door Koen Regout kunt u om 16.00 uur een unieke rondleiding meemaken in de Verkade Experience. Deze rondleiding wordt speciaal voor Cornerbezoekers gegeven door Tom Verkade. De familie Verkade heeft al die jaren alle historische zaken goed bewaard. In 2008 is midden in het Zaans Museum de Verkade Experience geopend. Hier laten onder meer duizenden foto’s, reclameposters, verpakkingen, blikken en drie werkende productielijnen voor chocolade, biscuit en waxine zien hoe het bedrijf de afgelopen 130 jaar opereerde. Dat mag u natuurlijk niet missen! U kunt zich voor deze rondleiding melden bij de balie van het Zaans Museum.

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk worden er tijdens de Cornerbijeenkomsten foto-opnames gemaakt. Een selectie publiceren wij in het fotoalbum op onze website www.de-corner.nl

Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Klik op de foto hiernaast om door alle foto’s te bladeren…

Foto’s: Ton R. Vermij