Varen met Partyschip De Ameland

Na een uitstapje voor de viering van ons 4e lustrum in Lexion, pakken we wegens het enorme succes in de afgelopen jaren dit jaar weer de boot. En wat voor boot, Partyschip De Ameland, voorheen veerboot ‘Princess Anna’ en respectievelijk veerboot ‘Simonszand’ op de wadden. In de jaren 80/90 verbouwd tot een luxueus partyschip met een ‘Grand Café’ van 275m2, een ruim ‘bordes’ en een ‘Panorama salon’ van 200m2 waar u een grandioze uitkijk heeft op de vaaromgeving.

050526-schipWij nodigen u en uw partner van harte uit om deze gezellige boottocht mee te maken. Nu eens géén zwaar onderwerp, maar gewoon een tocht met voldoende kans om te netwerken en te genieten van onze prachtige streek. Met een fantastisch buffet en sfeervolle muziek zorgt ‘De Corner’ voor een prima ambiance bij de afsluiting van het 21e seizoen.

Naast onze eigen 400 leden, zijn ook de leden van de vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ) en de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid & Handel departement Zaanstreek-Waterland weer van harte welkom.

U ontvangt géén bevestiging, dit is dus tevens uw programma voor de 26e.
Voor meer informatie: secretaris Jaap F. Pameijer
Tel: 075-628 39 63 of e-mail: info@de-corner.nl

Programma:
16.30 uur Inschepen bij Nautical Services Holland ** Sluispolderweg 8a (Achtersluispolder) te Zaandam
17.00 uur Vertrek boottocht
20.30 uur Terugkomst

Aanmelding:
In verband met de organisatie en ‘inkoop’ van het buffet is het noodzakelijk dat wij weten hoeveel personen wij kunnen verwachten.

Belangstelling?
Vul dan snel de antwoordkaart in en stuur hem uiterlijk vóór dinsdag 10 mei terug, want vol is vol.

De kosten, exclusief drankjes, voor deze boottocht inclusief een fantastisch buffet bedragen € 40,- per persoon.

Wilt u het verschuldigde bedrag vóór dinsdag 10 mei a.s. overmaken naar rekening 45.93.79.070 t.n.v. Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner te Zaandam. U zult begrijpen dat uw aanmelding bindend is.

Graag tot ziens op donderdag 26 mei a.s.

Parkeren
In verband met de wekelijkse donderdag markt op De Burcht is het wegens het ontbreken van voldoende parkeerplaatsen niet mogelijk om vandaar te vertrekken.

** Dankzij de spontane medewerking van Nautical Services Holland, hebben wij een nieuwe opstapplaats gevonden in de Achtersluispolder. Na ongeveer 200 meter op de Sluispolderweg (net vóór de Isaac Baarthaven), gaat u rechtsaf het bedrijfsterrein op van Nautical Services Holland. Daar is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Graag vragen wij u medewerking om de auto’s zo dicht mogelijk bij de boot te parkeren.