Varen met Partyschip De Ameland

060601-aan-dekNa het succes van de afgelopen vaartocht, heeft de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner weer partyschip De Ameland voor u gereserveerd. Een luxe partyschip met een ‘Grand Café’ van 275m2, een ruim ‘bordes’ en een ‘Panorama salon’ van 200m2 waar u een grandioze uitkijk heeft op de vaaromgeving.
Wij nodigen u en uw partner van harte uit om deze gezellige boottocht mee te maken. Nu eens géén zwaar onderwerp, maar gewoon een tocht met voldoende kans om te netwerken en te genieten van onze prachtige streek.
Met een fantastisch buffet en sfeervolle muziek zorgt ‘De Corner’ voor een prima ambiance bij de afsluiting van het 22e seizoen.

Naast onze eigen 400 leden, zijn ook de leden van de vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ) en de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid & Handel departement Zaanstreek-Waterland weer van harte welkom.
Programma:
16.30 uur Inschepen bij BouwCenter Floris**
Knollendammerstraat, hoek Veerdijk te Wormer
17.00 uur Vertrek boottocht
21.00 uur Terugkomst

060601-buffetAanmelding:
In verband met de organisatie en ‘inkoop’ van het buffet is het noodzakelijk dat wij weten hoeveel personen wij kunnen verwachten.

Belangstelling?
Vul dan snel de antwoordkaart in en stuur hem uiterlijk vóór vrijdag 12 mei terug, want vol is vol.

De kosten, exclusief drankjes, voor deze boottocht inclusief een fantastisch buffet bedragen € 40,- per persoon.

Wilt u het verschuldigde bedrag vóór vrijdag 12 mei a.s. overmaken naar rekening 45.93.79.070 t.n.v. de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner te Zaandam. U zult begrijpen dat uw aanmelding bindend is.

Graag tot ziens op donderdag 1 juni a.s.

** Dit jaar vertrekken wij vanuit Wormer in noordelijke richting. BouwCenter Floris regelt dat hun aanlegplaats vrij is en dat de auto’s, voor zover mogelijk, op hun terrein geparkeerd kunnen worden. Ook is er nog parkeergelegenheid op de buitenparkeerplaats.
060601-plattegrondRoute:
Op de Provincialeweg N 246 Alkmaar/West-Knollendam neemt u de afslag Wormer. Over de Prins Clausbrug gaat u linksaf richting West-Knollendam. Op de Veerdijk gaat u linksaf richting Knollendammerstraat naar BouwCenter Floris.

U ontvangt géén bevestiging, dit is dus tevens uw programma voor 1 juni.
Voor meer informatie: secretaris Jaap F. Pameijer
Tel: 075-628 39 63 of e-mail: info@de-corner.nl