Vrijdag 20 april 2018 14.30-18.30 uur: Zaans Groen, een inspirerende middag over duurzame innovatie

20Apr

Een duurzaam bruisende Zaanstreek

De Zaanstreek, een van de oudste industriegebieden van Europa, is groot geworden door gebruik van windenergie. Vandaag de dag wil de Zaanstreek zich profileren als dé innovatieve regio waar het gaat om duurzame initiatieven door inwoners, organisaties en de gemeenschap. Hierbinnen speelt vooral de ontwikkeling van duurzame innovatieve producten en diensten door het lokale bedrijfsleven een grote rol. Maar wat speelt er allemaal op het vlak van duurzaamheid? Wat bestaat er al, wat is er nieuw? Waar liggen de kansen en de risico’s?

Ontdek het tijdens Zaans Groen

Wie dat wil weten, komt naar Zaans Groen! Een inspirerend evenement rondom het thema duurzame innovatie, georganiseerd door De Maatschappij Zaanstreek-Waterland, de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Rabobank Zaanstreek en de gemeente Zaanstad. Allard Jolles zal dit evenement als dagvoorzitter begeleiden. Jolles is architectuurhistoricus en onder andere lid van het directieteam van het Rijksvastgoedbedrijf.

Kom ook, meld u aan!

De kosten voor deelname (inclusief koffie, thee, drankjes en een aangeklede borrel) aan dit event zijn 25 euro per persoon. Graag vooraf aanmelden via https://www.ticketkantoor.nl/shop/zaansgroen.