Netwerkbijeenkomst 7 maart: op bezoek bij Van Oudenaren

De kracht van het familiebedrijf

Van hobby naar volwaardig autoschadeherstelbedrijf. Dat is wat Karel van Oudenaren, samen met zijn zoon Renzo, dochter Mariska en schoonzoon Ton, in 52 jaar bereikt heeft. Wat begon in de achtertuin van zijn ouders waar Karel voor zijn plezier autoschades herstelde, is met hard werken uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met een grote naamsbekendheid.

Over het behaalde succes laat ook het recent opgeleverde nieuwe bedrijfspand geen twijfel bestaan. Hier leveren dagelijks zo’n 25 mensen op en top vakwerk. Een hecht team, zo bleek toen Karel noodgedwongen een stapje terug moest doen. Zijn kinderen namen de leiding over en zullen dat, ook nu het met Karel gelukkig weer beter gaat, blijven doen. Hoe is deze overname in gang gezet, hoe heeft iedereen dat ervaren en hoe gaat het nu? De familie Van Oudenaren vertelt het ons graag.

Meld je aan
Deze bijeenkomst combineert een gepassioneerd ondernemersverhaal en inzicht in hoe schadeherstel werkt, met netwerken en lekker eten. Jij bent erbij toch? Meld je dan direct even aan. De kosten bedragen € 12,50 (drankjes en diner) voor leden en € 25,- voor niet-leden. Aanmelden kan hier.

 

Locatie: Autoschade K. Van Oudenaren, Oude Zaenden 10, Zaandam (gratis parkeren op het terrein)

Datum: Donderdag 7 maart 2024

Tijd:  17.00 – 20.30