Feestelijke seizoensafsluiting bij De Waakzaamheid

10Jun

De seizoensafsluiting staat in het voorjaarsprogrammaboekje voor donderdag 3 juni gepland, tijdens de laatste twee Cornerbijeenkomsten hebben wij de bezoekers al geïnformeerd over de Inverdan tour die wij voor u op het programma hadden staan. Een belangrijk onderdeel van de Inverdan tour, was een bezoek aan het nieuwe stadhuis.

Helaas gaat dit niet lukken, de bouwwerkzaamheden hebben, zoals u ongetwijfeld hebt gelezen, de nodige vertraging opgelopen. De aannemer is nu bijna dag en nacht bezig, en de kans is groot dat zij juist tegen die tijd klaar zijn voor de oplevering, en dat willen wij natuurlijk niet verstoren.

Gelukkig hebben wij afgelopen week een ander actueel programma kunnen samenstellen, maar dat kan helaas niet op donderdag 3 juni, maar wel op donderdag 10 juni. Wij ontmoeten u dan graag bij De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan, de laatste tijd volop in het nieuws, onder andere door het SBS 6 programma ‘Het Mooiste Pand van Nederland’.

Wij ontvangen u, samen met uw partner, graag op donderdag 10 juni vanaf 17.00 uur, op deze historische locatie in de Zaanstreek. Tijdens deze speciale bijeenkomst zullen de gastheren van Somass en het bestuur van de Stichting De Waakzaamheid u informeren over dit legendarische rijksmonument en u rondleiden door De Waakzaamheid. Natuurlijk is er onder het genot van muziek, weer voldoende kans om te netwerken. Zoals gebruikelijk sluiten wij de feestelijke seizoensafsluiting af met een heerlijk koud/warm buffet. De bijeenkomst duurt tot 21.00 uur.

Rond 19 mei ontvangen de leden en genodigden de definitieve uitnodiging met antwoordkaart. Aanmelden kan tot en met 3 juni.

Graag tot ziens op 10 juni bij De Waakzaamheid!

Bookmark and Share