Feestelijke seizoensafsluiting bij Brandweer Zaanstad

28May

 

Dit jaar geen boottocht, maar een feestelijke seizoensafsluiting in een gezellige sfeer en nieuwe omgeving. Dankzij de enthousiaste medewerking van Nico Moes (waarnemend commandant Brandweer Zaanstad) en zijn team, nodigen wij u en uw partner van harte uit voor dit unieke eenmalige opwindende gebeuren in het huis van de brandweer.

Kijkje in de keuken
Onder deskundige begeleiding krijgen we een kijkje in de keuken, vol spektakel en actie in de imposante brandweerkazerne en het oefencentrum aan de rotonde bij het Prins Bernhardplein in Zaandam.

Feest en gezelligheid
Natuurlijk zorgen wij bij de feestelijke afsluiting van het 24e Cornerseizoen voor volop kansen om te netwerken. Tevens verrassen wij u met een fantastisch koud/warm buffet en een enthousiaste zanger/gitarist/entertainer die zich al spelend en zingend tussen het publiek begeeft.

brandweer

U ontvangt geen bevestiging, dit is dus tevens uw programma voor de 29e.

Voor meer informatie:
secretaris Jaap F. Pameijer, tel: 075-628 39 63 of e-mail: info@de-corner.nl

Let op gewijzigde aanvangstijd!
In verband met het volle programma is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Wij ontvangen u graag om 16.00 uur bij de hoofdingang van de brandweerkazerne.

Programma:
16:00 uur Ontvangst bij Brandweer Zaanstad, Prins Bernhardplein 112, te Zaandam
16:30 uur Kijkje in de keuken – deel 1
17:30 uur Pauze met een hapje en een drankje
18:00 uur Kijkje in de keuken – deel 2
19:30 uur Afsluiting met een fantastisch koud/warm buffet en muzikale omlijsting
22:00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelding
In verband met de organisatie en ‘inkoop’ van het buffet is het noodzakelijk dat wij weten hoeveel personen wij kunnen verwachten.

Belangstelling? Vul dan snel de antwoordkaart in en stuur hem uiterlijk donderdag 8 mei terug, want vol is vol.

Kosten
De kosten voor deze unieke seizoensafsluiting, inclusief een fantastisch koud/warm buffet en vijf consumpties, bedragen € 50,- per persoon.

Betaling
Wilt u het verschuldigde bedrag vóór donderdag 8 mei a.s. overmaken naar rekening 45.93.79.070 t.n.v. Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner te Zaandam. U zult begrijpen dat uw aanmelding bindend is.

Route en parkeren
Op de rotonde Prins Bernhardplein gaat u afslag richting Kalf, na 50 meter gaat u rechtsaf richting de brandweerkazerne. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. In verband met de veiligheid van de Brandweer, dient u voor het parkeren de instructies van de aanwezige personen op te volgen.

Graag tot ziens op donderdag 29 mei a.s.