Vrijdag 13 september Jubileumvaartocht 35 jaar De Corner; een feestje dat wij graag met u vieren!

13Sep

11 oktober 1984; dat was de datum van de allereerste Cornerbijeenkomst. Destijds nog in de kantine van voetbalvereniging ZVV. Inmiddels zijn we 35 jaar en 246 interessante bijeenkomsten verder. Als Cornerbestuur zijn we trots op waar we nu staan. We kijken met ontzettend veel plezier terug op de afgelopen 35 jaar en hopen nog vele jaren van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor alle ondernemers en bestuurders in de Zaanstreek. Ons jubileum vieren wij dan ook graag met u. Vaart u met ons mee op 13 september?

Welkom aan boord van de partycruiser Jules Verne

We begroeten u graag vanaf 16.00 uur op de Jules Verne, die ligt afgemeerd aan de kade van PontMeyer, Symon Spiersweg 15, 1506 RZ in Zaandam. Na een feestelijk welkomstdrankje gaan rond 17.00 uur de trossen los. Eenmaal op het water trakteren wij u op heerlijke hapjes en drankjes en kunt u uw eigen keuze maken uit een smakelijk buffet. Terwijl we richting het bekende forteiland Pampus varen, vinden er binnen op het schip en buiten op het dek verschillende activiteiten plaats. We beloven u; u zult zich niet vervelen en wordt wellicht verrast met een leuk compliment… Uiteraard is er, zoals u van ons gewend bent, ook volop gelegenheid tot netwerken. Rond 21.00 uur meren we weer aan in Zaandam.

U kunt zich nu al aanmelden

Binnenkort ontvangt u de gedrukte uitnodiging, maar u kunt zich nu al aanmelden.

Deze jubileumvaartocht van De Corner wilt u natuurlijk niet missen! De kosten voor deelname zijn € 25,- p.p. Hiervoor kunt u onbeperkt genieten van de hapjes en drankjes, het uitgebreide buffet en diverse activiteiten. U dient zich vooraf aan te melden. Dit doet u door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl. Vermeld hierbij uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten. U ontvangt vervolgens een factuur. Na betaling is uw deelname aan deze jubileumvaartocht definitief.

U komt toch ook? Uw (zakelijke) partner en/of collega is uiteraard ook van harte welkom. Graag tot ziens op 13 september!