Donderdag 18 juni 2020 van 15.00 tot 18.30 uur: toch een haringfietstocht voor Cornerleden

Stap op de fiets voor dit unieke event!

Dat de oorspronkelijk geplande Haringparty niet door kan gaan in de traditionele vorm, wist u al. Maar bij De Corner gaan we niet bij de pakken neerzitten. Juist in deze tijd is het van groot belang dat we als ondernemers contact maken met elkaar, leuke en minder leuke ervaringen delen, en samen creatieve oplossingen bedenken. Op 18 juni organiseren de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner en Restaurant D’ Swarte Walvis, Lab-44 en Brouwerij Hoop dan ook een fietstocht tussen deze drie locaties. Bij de drie restaurants wachten heerlijke hapjes en drankjes rondom het thema haring op u. Dus stap op de fiets met uw (zakelijke) partner en/of collega en geniet, al pratend over wat u bezighoudt, van deze tocht! U mag natuurlijk ook met de auto komen.

Zo werkt het

Op 18 juni staan er van 15.00 tot 18.30 uur speciale haringteams voor u klaar op de genoemde locaties. U bepaalt zelf welke route u fietst tussen deze drie restaurants en in welke volgorde u deze aandoet. Op vertoon van bijgaande vouchers ontvangt u bij iedere locatie gratis een heerlijk haringhapje en een verfrissend drankje. Op de locaties zelf is ruimte gecreëerd om even rustig te zitten. Hier kunt u ook de andere leden ontmoeten. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens de RIVM-richtlijnen. U kunt de consumpties natuurlijk ook meenemen en bijvoorbeeld een mooi plekje langs de Zaan opzoeken.

Liever niet fietsen?

U gaat liever niet fietsen (of met de auto) van locatie naar locatie? Dan kunt u er ook voor kiezen om het volledige haringpakket met lekkernijen in één keer af te halen. U kunt er dan thuis van genieten. Of beter nog: bel die ene zakenrelatie of andere ondernemer, spreek een ontmoetingsplek af, hap samen die haring, en deel kennis en ervaringen met elkaar! Het afhalen van het pakket kan bij alle locaties en tegen inlevering van de volledige voucher.

Aansluitend dineren bij D’Swarte Walvis

Wilt u de tocht in stijl afsluiten? Ga dan na afloop dineren bij D’Swarte Walvis. Het team van De Walvis biedt u ‘s avonds een heerlijk viergangendiner aan, waarin haring uiteraard de boventoon voert. Dit diner kost € 37,50, exclusief de drankjes en dient u vooraf te reserveren via 075 – 616 5629. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen aansluitend te gaan eten bij een van de twee andere restaurants. Voor een reservering bij Lab-44 belt u met 020 – 237 4111, en voor Brouwerij Hoop met 075 – 204 7000. Wacht niet te lang met reserveren: vanwege corona is het aantal plaatsen uiteraard beperkt!

Zien wij u op 18 juni?

Even uw hoofd leegmaken, een mooi rondje fietsen, elkaar inspireren en helpen? Dan zien wij u graag op 18 juni!

donderdag 18 juni 2020