Webinar De Corner 25-03-2021

Uniek online Corner-event met KeuzeHeer Martin Spee!

We hebben goed nieuws: De Corner komt op 25 maart 2021 naar je toe. Dan organiseren wij namelijk onze eerste online Cornerbijeenkomst: een webinar dat start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00. Het thema? Keuzes maken. Als ondernemer ben je gewend om dagelijks keuzes te maken, maar gaat dat wel goed? Of moet je beter kiezen? Martin Spee, is op 25 maart je KeuzeHeer.

Marketeer, adviseur, trainer, entrepreneur en creatieve geest

Mensen en organisaties inzicht geven in hun keuzes; dat is de passie van de ras-Amsterdammer Martin Spee. Deze marketeer, adviseur, trainer, entrepreneur pur sang en creatieve geest heeft ruim veertig jaar podiumervaring als presentator, acteur, muzikant en entertainer. Martin heeft het antwoord op de vraag waarom mensen (niet) kiezen. Waarom zij van A naar B willen, maar niet bij B óf bij C uitkomen. Waarom zij niet doen wat zij beloven te doen. Waarom teams en organisaties ondanks een heldere visie en dito afspraken, toch onder de maat presteren. Waarom mensen doelen ondermijnen door onbewust te creëren wat zij het meest vrezen. Ook laat hij zien hoe inzicht in het fenomeen ‘kiezen’ dit kan veranderen.

Zo wordt kiezen makkelijker

Want keuzes maken, is dat nou zo moeilijk? Of doen we er moeilijk over? KeuzeHeer Martin neemt ons mee in de wereld van onze keuzes. In een boeiende theatrale presentatie, met muziek als bindmiddel, verweeft hij zijn eigen keuzes als mens en ondernemer met de wereld van wetenschap, organisatiekunde en filosofie. Hij legt zijn toehoorders en hun vermeende keuzevrijheid speels op de pijnbank. Wijst hen op hun onmacht en dwangmatigheden wanneer men een pad kiest of op koers wil blijven. Autonomie? Zelfsturing? Is dat niet slechts een utopie? Net als we op het punt komen er met een diepe zucht de brui aan te geven, wijst hij ons op een escape die verrassend voor de hand ligt. Een innovatieve gedachtegang én werkwijze die kiezen voor jou als mens en voor jou als ondernemer vele malen makkelijker maakt.

Een interactief programma

Aan de hand van cabareteske verhalen, liederen en een hilarisch leerzame KeuzeKwizzz onderzoekt Martin de keuzes die hijzelf én zijn publiek hebben gemaakt. Hij legt bloot hoe irrationeel we zijn en hoe opvoeding en oordelen ons parten spelen. Dit webinar is interactief. Martin werkt met polls en quizvragen. Via je telefoon kun je, als je dat wilt, je mening geven en stemmen. Zo ontstaat er een online dialoog met Martin, en tussen jou en de andere deelnemers.

Aanmelden doe je zo

Kortom, heb je behoefte aan een frisse en leerzame blik op ondernemerschap en op hoe je, privé en zakelijk, betere keuzes kunt maken? Neem dan deel aan ons KeuzeWebinar op 25 maart! Je bent, samen met jouw (zakelijke) partner en/of collega, van harte digitaal welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl. Je ontvangt dan van ons t.z.t. de link om deel te nemen. Graag tot dan!

 

 

donderdag 25 maart 2021