Cornerbijeenkomst 9 maart 2023

Cornerbijeenkomst bij Techlands

De Cornerbijeenkomst op donderdag 9 maart a.s. wordt er een voor in de boeken. Het is namelijk een unieke gelegenheid! Niet alleen jij, maar ook kinderen (van jezelf of uit je nabije omgeving, en met de minimale leeftijd van 12 jaar) zijn van harte welkom op Techlands in Zaandam.

Wat gaan we doen?
We worden welkom geheten door Ronald Olij, bestuurder van Techlands en directeur van opleidingsbedrijf Installatiewerk Noord-Holland, die ons meer vertelt over wat Techlands is en waarom het zo belangrijk is dat deze mbo-tak in Zaandam gevestigd is. Wat kunnen ondernemers en Techlands voor elkaar betekenen en waarom is deze school zo interessant voor jongeren? Je hoort én ziet het op donderdag 9 maart tijdens een interessante presentatie en een rondleiding. Daarna staat er uiteraard een heerlijk buffet voor ons klaar en is er volop gelegenheid tot netwerken. Inloop vanaf 17.00 uur, start 17.00 uur, eindtijd 20.30 uur.

We zijn welkom bij Techlands, locatie Regio College, Cypressehout 99, Zaandam (parkeren op het parkeerterrein en de parkeergarage van het Regio College of in de directe omgeving (betaald tot 19.00))

P.S. Let op je mailbox: je ontvangt alleen nog digitale uitnodigingen.

Vooraf aanmelden (verplicht) kan vanaf nu
Jij bent erbij toch? Laat het ons weten door je hier aan te melden.
De kosten bedragen € 15,00 voor leden en € 25,- voor niet leden.
Kinderen zijn gratis (minimaal 12 jaar oud, en maximaal 2 per volwassene).

Het netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek.
www.de-corner.nl

donderdag 09 maart 2023