Cornerbijeenkomst 21 april 2022

Een bijeenkomst waar je energie van krijgt!

Duurzaam ondernemen willen we allemaal, maar waar te beginnen… Wat kan er allemaal en wat is dan voor jou de beste keuze? Wat zijn de kosten en op welke subsidies kun je terugvallen? Onze partners nemen je aan de hand tijdens onze bijeenkomst van 21 april.

Wij presenteren je, samen met Green Business Club Zaanstad, energieadviesbureau Klimaatroute, GV E-Techniek, M&O Techniek, Devcon Ecosystems en PHB, alle duurzame ins & outs. Geen ingewikkelde verhalen, maar concrete adviezen waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt. Kortom: deze bijeenkomst helpt je spijkers met koppen te slaan. En wie krijgt daar nou geen energie van?

Voor deze bijeenkomst zijn we te gast bij GV E-Techniek. De inloop is vanaf 17:00 uur en we starten om 17:30 uur. Voor de inwendige mens wordt uiteraard goed gezorgd met heerlijk eten van de Eat & Meet Foodtruck en lekkere drankjes van WINE2B. Ben je erbij? Meld je dan hier aan.

Voor het eten en de drankjes vragen we een bijdrage van 20 euro p.p. Een groot deel van de bijeenkomst vindt plaats in een tent; houd hier rekening mee qua kleding.

donderdag 21 april 2022