Cornerbijeenkomst 20 april 2023

Uniek kijkje achter de schermen
“Dat de toekomst van Europa in Westknollendam ligt, weet Daniël Kuijk al jaren. In dit dorp van ruim 500 inwoners leidt hij sinds 2018 een van de weinige fabrieken voor zonnepanelen die Nederland rijk is.” Zo begon het artikel over zonnepanelen in NRC op zaterdag 18 maart jl. Centraal in dit artikel staat het Zaanse bedrijf Energyra Europe BV, producent van onderscheidende zonnepanelen. Anders dan de Chinese “kiloknallers” zijn de zonnepanelen van Energyra vrij van lood, fluor én PFAS. Meer over de producent van deze unieke hoogwaardige en lichtgewicht panelen kun je zien en horen tijdens de Cornerbijeenkomst van donderdag 20 april.
Wat gaan we doen?
We worden welkom geheten door Menno Veldboer, eigenaar van Energyra Europe. Dankzij, of misschien wel ondanks, zijn Noord-Hollandse nuchterheid zal iedereen na de introductie van Menno begrijpen waarom ze bij Energyra terecht trots zijn op wat ze kunnen.
Ook hoor je hier de visie van Jeroen Olthof, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, op het hoe, wat en waarom van onze veranderende leefomgeving. Hij werkte van 2010 tot 2018 als wethouder van de gemeente Zaanstad, onder andere voor Wonen, Sport, Jeugd en Zorg.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de productie van Energyra en kun je alle Energyrianen het hemd van het lijf vragen. Uiteraard ontbreekt ook het buffet niet en is er volop gelegenheid tot netwerken.
Inloop vanaf 17.00 uur, eindtijd 20.30 uur
Vooraf aanmelden (verplicht) kan vanaf nu
Jij bent erbij toch? Laat het ons weten door jezelf
en je (zakelijke) partner en/of collega hier aan te melden.
De kosten bedragen €12,50 p.p. voor leden en €35,- p.p. voor niet-leden.
Waar: Energyra Europe, Handelsweg 45, Westknollendam. Parkeren kan in de daarvoor bestemde parkeervakken en is gratis..

Het netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek.

donderdag 20 april 2023