Back to Business BBQ & Borrel op DINSDAG 12 september 2023

Een sprankelend nazomerevenement voor Zaanse ondernemers; dat is de Back to Business BBQ & Borrel van De Corner op DINSDAG 12 september.

Op die dag staat De Bullekerk in Zaandam in vuur en vlam. Op het terras komen de verleidelijke geuren van heerlijke BBQ-specialiteiten je tegemoet. Jeffrey de Kwant, dé Nederlandse BBQ Rebel, zal zijn grillkunsten vertonen tijdens een spectaculaire showcooking. Maar dat is nog niet alles. WINE2B verzorgt een exclusieve wijnproeverij en laat je graag de perfecte wijn-spijscombinaties proeven.

Natuurlijk draait dit evenement niet alleen om heerlijk eten en drinken, maar ook om het versterken van de banden binnen de Zaanse ondernemersgemeenschap.
Het is dé gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Datum: DINSDAG 12 september

Inloop vanaf 17.00 uur, eindtijd 20.00 uur

De Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam

Betaald parkeren kan in de directe omgeving.

De Back to Business BBQ & Borrel start vanaf 17.00 en is rond 20.00 afgelopen. De toegang is €35,- p.p. voor leden van De Corner (per lidmaatschap maximaal twee personen) en €47,50 p.p. voor niet-leden. Hierbij zijn een welkomstdrankje, twee drankmuntjes en eten inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan t/m 5 september via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/decorner

We zien je graag dan!

P.S. Let op je mailbox: je ontvangt alleen nog digitale uitnodigingen.

dinsdag 12 september 2023