28 oktober 2021: Cornerbijeenkomst bij Floris Bouwcenter

Ondernemers en corona: crisis of zegen?
Als De Corner nemen we je graag mee in de positieve ontwikkelingen die er de afgelopen Covid-19-periode ook waren. Op donderdag 28 oktober a.s. ben je vanaf 17:00 uur van harte welkom bij ons gastbedrijf Floris Bouwcenter. Hier put je positieve energie uit de ontwikkelingen van de afgelopen periode. Zo hoor je hoe Floris Bouwcenter de coronatijd een gunstige wending heeft gegeven. En ook Nuriye Yoldas, van Nur Culinair, vertelt haar inspirerende verhaal over hoe de coronacrisis voor haar een zegen bleek. Tevens verrast zij je tijdens deze bijeenkomst met heerlijke gerechten uit de Turkse keuken. Als kers op de positiviteitstaart presenteren wij je ook de genomineerden voor de Zaanse Ondernemingsprijs en de Startup Award. Kortom: deze bijeenkomst wil je echt niet missen!

Let op: vooraf aanmelden is verplicht. En er is beperkt ruimte, dus meld je vandaag nog aan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DeCorner2

Voor het heerlijke eten en de drankjes vragen we een bijdrage van 15 euro p.p. De overige kosten nemen wij voor onze rekening.

donderdag 28 oktober 2021