Zeer geslaagde Haringparty De Corner en D’Swarte Walvis

Wat was het een feest: de zevende Haringparty van De Corner en D’Swarte Walvis! Het enthousiasme dat wij vooraf al bemerkten tijdens de vele aanmeldingen, was ook op de Haringparty zelf volop aanwezig. Want hoewel de zon zich helaas niet tot nauwelijks liet zien, was de stemming onder de aanwezigen er niet minder om. Onder het genot van Hollandse Nieuwe en heerlijke hapjes en drankjes werd er volop bijgepraat. Natuurlijk over de afgelopen coronaperiode, maar zeker ook over de toekomst. Een toekomst die veel van onze leden positief tegemoet zien. En dat doet ons als Cornerbestuur goed!

Na afloop stond er voor de aanwezige leden en relaties een Break-Out-Box klaar vol leuke acties en artikelen van de gewaardeerde Cornerleden Floris Keukens, restaurant D’Swarte Walvis (inclusief Slager aan de Schans, Brouwerij Hoop en Lab44), Wine2B, Sports Performance Nederland, Oneted en Hazet. Bestuurslid en initiatiefnemer van de Box Peter Honigh: met de Break-Out-Box konden de gasten thuis nog nagenieten

Als bestuur zijn wij inmiddels al weer druk bezig met de volgende bijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 26 augustus bij ons lid GZ OfficeXperience. Noteer je de datum alvast? Meer informatie volgt via onder meer onze site en de Zaan Business Netwerk App.

P.S. We zijn van plan vaker Break-Out-Boxen uit te geven. Ben je Cornerlid en wil je je profileren richting onze andere leden?
Mail dan gerust naar communicatie@de-corner.nl

Fotoverslag
Zoals gebruikelijk zijn er tijdens de bijeenkomst foto’s gemaakt, die zijn te bewonderen in het fotoalbum op onze website. Staat er een foto van jou tussen die je graag wilt hebben? Stuur dan een mailtje naar communicatie@de-corner.nl en je ontvangt een digitale kopie. Zie je een foto van jezelf die je liever verwijderd hebt? Ook dat kun je per mail aan ons doorgeven; we zullen die foto dan weghalen.

Foto’s: Ton R. Vermij