Twee geplande bijeenkomsten door Corona-ontwikkelingen helaas vervallen

Door de recente Corona-ontwikkelingen hebben wij helaas moeten besluiten om de twee geplande bijeenkomsten (15 oktober en de nieuwjaarsbijeenkomst van 8 januari 2021) te laten vervallen.

We blijven natuurlijk wel bezig om te zoeken naar een coronaveilige manier om Cornerbijeenkomsten te organiseren. Zodra daar meer nieuws over is, laten wij je dat zo snel mogelijk weten. Houd daarvoor onze site, social media en de Zaan Business Netwerk App in de gaten. Via die app kun je natuurlijk ook 24/7 gratis netwerken met meer dan 500 leden. Deze Netwerk App is voor Cornerleden gratis, de maandelijkse kosten zijn voor rekening van De Corner.

Factuur lidmaatschap uitgesteld tot 2021

Voor veel ondernemers is deze coronaperiode een moeilijke tijd. Als ondernemers-sociëteit realiseren wij ons dat als geen ander. We hebben dan ook besloten de factuur voor jouw lidmaatschap uit te stellen. Normaliter ontvang je van ons de lidmaatschapsfactuur in september, je ontvangt deze nu pas in 2021.

Jouw lidmaatschap van De Corner blijft dus voorlopig geldig tot de nieuwe contributiefactuur, wanneer precies is nog niet bekend.

Spreken wij tot slot graag onze waardering uit voor jouw trouwe lidmaatschap. Wij gaan onvermoeid verder om je, ook in deze tijden, gelegenheid te bieden tot netwerken en het opdoen van nieuwe kennis.