Toch een haringfietstocht voor Cornerleden

Al fietsend genieten van haringhapjes en drankjes

Mede dankzij het zonnige weer kijken wij terug op een geslaagde Haringfietstocht. “Hier was ik wel aan toe”, hebben wij vaak gehoord! Het was een fantastische middag met veel positieve reacties en blije gezichten. En waar normaal gesproken tijdens de Haringparty het parkeerterrein vol staat, was het nu druk bij het stallen van de fietsen. Leuk om te zien dat het idee om van restaurant naar restaurant te fietsen werd omarmd. Er was zelfs een echtpaar uit Velsen-Zuid op de fiets gekomen, chapeau!

Geslaagde haringfietstocht

Natuurlijk heeft bestrijding en uitbanning van Covid19 prioriteit, maar bij ondernemers spelen ook volop andere zaken. Red ik het? Kan ik zaken anders doen, of moet ik anders zaken doen? Wat doe ik met en voor mijn personeel? Hoe gaat het met mijn zakenrelaties? Tijdens de Haringfietstocht was er volop gelegenheid om hierover bij te praten.

Als bestuur zijn wij inmiddels druk bezig met het zoeken naar mogelijkheden voor de najaarsbijeenkomsten. Volg de ontwikkelingen in de ZaanBusiness app of op onze website.

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk werden er tijdens de bijeenkomst foto-opnames gemaakt. Onderstaand treft u een selectie foto’s. Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Foto’s: Ton R. Vermij

Nog even nagenieten? In ons fotoalbum kunt u een selectie foto’s bewonderen.