Eindelijk weer een ‘live event’ op donderdag 27 augustus: in gesprek met Thomas Rau bij de Maatschappij en De Corner.

Na de zomer weer bijpraten met je zakelijke relaties? Het kan! De Maatschappij en De Corner organiseren op donderdag 27 augustus gezamenlijk een netwerkbijeenkomst in Het HEM, Warmperserij 1 (Hembrugterrein) te Zaandam. Met Thomas Rau als spreker hopen wij je een inspirerende aanloop naar het najaar te geven.

Wij ontvangen je graag vanaf 17.00 uur, waarna om 17.30 de opening volgt en de presentatie door Thomas Rau. Na een vragenrondje is er ruime gelegenheid tot netwerken. Dit uiteraard onder het genot van drankjes en eten. Rond 20.00 uur sluiten wij de bijeenkomst af.

Meld je snel aan
Voor 25 euro (inclusief consumpties en eten) per persoon (vooraf betalen via de aanmeldlink) ben je van harte welkom. In verband met de coronarichtlijnen is het aantal bezoekers beperkt, en ben je verplicht om je vooraf aan te melden. Dus meld je hier snel aan!

Guided by the future
Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat er op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstofschaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Dan horen wij dat graag uiterlijk 48 uur van tevoren. Tijdens de bijeenkomsten gelden de gebruikelijke RIVM-richtlijnen. Volg ook de aanwijzingen ter plaatse op.

Graag tot ziens op 27 augustus!

Bestuur de Maatschappij en De Corner