De terrassen mogen weer open; de Haringparty komt in zicht!

De huidige versoepelingen geven een goed vooruitzicht. De terrassen zijn weliswaar open onder voorwaarden, maar die zullen hopelijk snel verder verruimen. Bij De Corner en de D’Swarte Walvis hebben we onze hoop dan ook gevestigd op de zevende editie van de Haringparty. Het lijkt ons geweldig met jullie gezellig, veilig en gezond een nieuwe haring te mogen happen!

Als de maatregelen het toelaten, treffen wij ons als vanouds op het terras van D’Swarte Walvis. Lukt dat niet? Dan kunnen wij hopelijk, net als vorig jaar, een feestelijke Haringfietstocht organiseren. We hebben alvast een datum voor je: donderdag 1 juli! Deze is onder voorbehoud uiteraard. Zodra we meer weten, hoor je van ons.

Hopelijk tot snel

Natuurlijk is onder de huidige omstandigheden niets zeker, maar wij zijn hoopvol gestemd. Zo denken wij ook al na over een veilige bijeenkomst, kort na de zomervakantie. Uiteraard volgen wij de actuele ontwikkelingen en coronamaatregelen op de voet. We houden je op de hoogte. Actuele informatie kun je vinden op onze site en bij Events in de Zaan Business Netwerk App.