Cornerbijeenkomsten in 2022, twee nieuwe bestuursleden

De gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst kon op 14 januari jl. helaas niet doorgaan. Aan ons enthousiasme lag het zeker niet. En aan de voorbereidingen die al in volle gang waren ook niet. Een nieuwe lockdown was deze keer de spelbreker voor een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst waarop volop genetwerkt zou kunnen worden.

Maar wij staan niet stil en zijn al volop bezig met het voorbereiden van een Cornerbijeenkomst op donderdag 3 maart aanstaande. Uiteraard hopen we daarbij dat corona ons goedgezind is. Meer informatie vind je t.z.t. op onze website en in de Zaan Business Netwerk App.

Voor de overige netwerkbijeenkomsten in 2022 hebben wij donderdag 21 april gereserveerd en op donderdag 23 juni organiseren we weer een gezellige haringparty bij D’Swarte Walvis. Voor het najaar staan 8 september en 20 oktober in de planning.

Nieuwe bestuursleden

Vorig jaar mochten wij niet alleen veertien nieuwe leden verwelkomen, maar ook twee nieuwe enthousiaste bestuursleden. Onderstaand stellen Wendy Huismans, zzp’er in communicatie en projectmanagement, en Michael Klotz, vestigingsmanager Swart Electrotechnisch Bureau, zich graag aan jullie voor.

Wendy Huismans

“Na vier jaar werkzaam te zijn geweest als manager marketing, communicatie en events voor vier horecabedrijven in Zaanstad, ben ik in september 2021 als zzp’er gestart. Onder de naam Wendy Huismans Communicatie & Projecten ben ik inzetbaar als projectmanager voor bijvoorbeeld het organiseren van een evenement, het begeleiden van een campagne en/of het coördineren, plannen en uitvoeren van een (communicatie)project.

Sinds augustus jl. ben ik als bestuurslid betrokken bij De Corner. Samen met Gidi van den Crommenacker en Ton R. Vermij verzorg ik de communicatie naar en events voor onze leden. Een rol die precies bij mij past, voor een leuke club ondernemers!”

Michael Klotz

“In een vergaderzaal van Swart Electrotechniek hangt ‘Zonder betrouwbaarheid geen vooruitzicht’ aan de muur. Het zou zomaar mijn lijfmotto kunnen zijn. Ik ben een jongen uit een ondernemersfamilie; mijn vader had een bedrijf in centrale verwarming en luchtbehandeling. De technische wereld is me met de paplepel ingegoten. Voor mijn studie volgde ik de opleiding commerciële economie.

De reden dat ik mij bij de ondernemers sociëteit De Corner wilde aansluiten is dat ik altijd heb ervaren dat ondernemers van elkaar kunnen leren en waar nodig elkaar ook kunnen helpen. Ik vind het belangrijk daar een steentje aan bij te dragen en ben daarom toegetreden tot het bestuur. Ik treed hier een beetje in de voetsporen van mijn vader. Hij zette zich ook in voor verschillende hobby- en werkgerelateerde verenigingen.”