Bruisende online Cornerbijeenkomst

Donderdag 25 maart was het zo ver: de eerste online Cornerbijeenkomst vond plaats. Een uniek event in ons ruim 35-jarige bestaan. Tientallen leden namen vanachter hun computer deel aan dit KeuzeWebinar onder leiding van Martin Spee. Deze marketeer, adviseur, trainer, entrepreneur pur sang en creatieve geest heeft ruim veertig jaar podiumervaring als presentator, acteur, muzikant en entertainer. En dat was te merken!

De wondere wereld van keuzes maken
In een dynamische en interactieve presentatie van een uur nam Martin de deelnemers aan de hand door de wondere wereld van keuzes maken. Waarom willen mensen van A naar B, maar komen zij daar toch niet uit? Waarom doen zij niet wat zij beloven te doen? Waarom presteren teams en organisaties, ondanks een heldere visie en dito afspraken, toch onder de maat? Waarom ondermijnen mensen doelen door onbewust te creëren wat zij het meest vrezen? Martin legde het de deelnemers op ludieke, maar duidelijke wijze uit. Aan de hand van cabareteske verhalen, liederen en een leerzame KeuzeKwizzz onderzocht Martin de keuzes die hijzelf én zijn publiek hebben gemaakt. De conclusie: durf te leven en hak die knoop door!

Deelnemen was een goede keus!
Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Anders dan anders, maar zeker de moeite waard. We hopen en verwachten dan ook dat de deelnemers het een goede keus vonden aanwezig zijn.

Hopelijk tot snel
Momenteel denken we volop na over onze volgende bijeenkomst. Wij hopen dat de dan geldende coronamaatregelen het toestaan jullie snel weer in het echt te zien. We houden je uiteraard op de hoogte. Actuele informatie kun je vinden op onze site en bij Events in de Zaan Business Netwerk App.

Webinar gemist? Kijk hem terug via deze link!