Afscheid van 2021, en vol energie het nieuwe jaar in!

Ook 2021 is weer een bewogen jaar geweest, zowel voor onze leden en relaties, en voor ons als bestuur, een jaar vol uitdagingen. Toch kijken wij met gepaste trots terug op de geslaagde netwerkbijeenkomsten en andere memorabele momenten.

Diverse bruisende bijeenkomsten

Zo vonden er diverse interessante en drukbezochte Cornerbijeenkomsten plaats. Genoodzaakt door de coronarichtlijnen begonnen wij op 25 maart met een Webinar met Martin Spee. Gelukkig namen de corona dreigingen verder af, en konden wij op 1 juli weer met succes onze traditionele Zaanse Haringparty bij D’Swarte Walvis organiseren.

Elkaar inspireren en motiveren; dat is de ambitie van De Corner. De energieke en positieve vibe die hoort bij de zomer voeden wij dan ook graag. En wel door onze eerste bijeenkomst na de zomervakantie te organiseren in een zeer inspirerende omgeving: het nieuwe pand van kantoorinrichter GZ OfficeXperience, waar hybride werken centraal staat. Directeur Wout van Laar en zijn enthousiaste team heetten ons donderdag 26 augustus van harte welkom.

Onder het genot van een walking dinner en lekkere drankjes kregen de bezoekers een rondleiding in de inspirerende omgeving en werden ze aangenaam verrast door de Complimentenmeisjes.

Donderdag 28 oktober stond voor de bezoekers van onze bijeenkomst in het teken van positiviteit. Van onze gastheer hoorden de aanwezigen hoe Floris Bouwcenter de coronatijd een gunstige wending gaf en de business zag floreren. ‘Support your locals’ was de belangrijke boodschap die directeur Bob Floris ons daarbij meegaf. De presentatie van Nuriye Yoldas, van Nur Culinair, deed iedereen vervolgens letterlijk en figuurlijk watertanden. Uit haar inspirerende verhaal bleek dat zelfs een coronacrisis die je bedrijf volledig platlegt, kan zorgen voor inspiratie en kracht om de zaken anders aan te pakken. Momenteel kan Nuriye de aanvragen voor Turkse catering, workshops en afhaalmaaltijden nauwelijks aan. Waarom dat zo is? Dat begrepen de aanwezigen al direct na de eerste hap van haar overheerlijke buffet! Het was al met dus een zeer gezellige en geslaagde bijeenkomst.

Een warm welkom bij De Corner.

In augustus begroetten wij maar liefst negen nieuwe leden, totaal hebben wij dit jaar al veertien nieuwe leden mogen verwelkomen. Tevens hebben wij de genomineerden voor de Zaanse Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award 2021 een jaar gratis lidmaatschap aangeboden. Ruim 300 leden en relaties telt De Corner inmiddels; een aantal waar we als bestuur trots op zijn. Wij hopen niet alleen de nieuwe leden, maar ook onze trouwe leden volgend jaar weer regelmatig te mogen ontmoeten.

Gratis gebruik van de Zaan Business Netwerk App voor Cornerleden!

De Zaan Business Netwerk App is sinds maart 2020 gratis voor Cornerleden. In de app kun je 24/7 gemakkelijk contact leggen met andere ondernemers en dankzij pushnotificaties blijf je op de hoogte van interessant nieuws of events.

Ton R. Vermij in het zonnetje gezet als 35-jarig bestuurslid De Corner.

Precies op de elfde van de elfde (ook de jubileumdatum) stapten Corner-voorzitter Ton Komen en Gidi van den Crommenacker, bestuurslid communicatie, bij Ton R. Vermij binnen met een prachtige bos bloemen, slagroomtaart en cadeaubon voor een etentje naar keuze.

Corona haalt nieuwjaarsbijeenkomst van de agenda

De gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van 14-01-2022 kan helaas niet doorgaan. Aan ons enthousiasme lag het zeker niet. En aan de voorbereidingen die al in volle gang waren ook niet. Waar het dan wel aan ligt? Dat hoeven we waarschijnlijk niemand uit te leggen. Een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst waarop volop genetwerkt kan worden, zit er onder de huidige omstandigheden simpelweg niet in. We kunnen niet anders dan een jaartje overslaan. Hoe dan ook wensen wij jou en jouw dierbaren een fijne en gezellige kerst en alvast een mooi begin van 2022!

23 december 2021