Wat een feest was het donderdag 12 januari tijdens de Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst in de Bullekerk!

Wat een feest was het donderdag 12 januari tijdens de Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst in de Bullekerk!
Tijdens dit gezamenlijke initiatief van De Corner, De Maatschappij Zaanstreek-Waterland en ZaanlinQ proostten wij met zo’n 200 Zaanse ondernemers op een mooi 2023. In de sfeervolle setting werden de bezoekers welkom geheten door onze voorzitter Ton Komen, Guido Voss (voorzitter van De Maatschappij Zaanstreek-Waterland) en Amber Hackmann (voorzitter van ZaanLinQ). Daarna volgde een presentatie van Hans Brinkhuis, de voorzitter van De Voedselbank Zaanstreek. Een organisatie die, zeker in deze roerige tijden, belangrijk werk doet. Van elk verkocht toegangskaartje werd dan ook €2,50 gedoneerd aan dit goede doel. De Corner, De Maatschappij en ZaanLinQ vulden dit bedrag aan tot €1.500,- en gedurende de avond liep het bedrag, met dank aan de gulle ondernemers, op tot maar liefst €5.925,-!
Een prachtig resultaat na een prachtige avond, waarop de ondernemers ook nog genoten van lekkere drankjes, een heerlijk buffet en de ambiance van de Bullekerk. Het eten dat overbleef van het buffet is opgehaald door Stichting Prakkie Over 075 en dus ook goed terechtgekomen.

Momenteel bereiden wij onze volgende Cornerbijeenkomst voor. Deze vindt plaats op 9 maart. Meer informatie volgt uiteraard. Graag tot dan!

Foto’s van Jolanda Fisser, JoJo Creative Communicatie

Klik op de foto hieronder om door alle foto’s te bladeren…