Positieve vibes met Floris Bouwcenter en Nur Culinair

Donderdag 28 oktober stond voor de bezoekers van onze bijeenkomst in het teken van positiviteit. Zo lichtte Peter Wieringa als voorzitter van de Zaanse Ondernemersdag alvast een tipje van de sluier op van de aankomende 32e editie op 2 november met als thema ‘Never waste a good crisis’. Ook stelde hij de genomineerden van de Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award aan ons voor. Daarna hoorden de aanwezigen hoe onze gastheer Floris Bouwcenter de coronatijd een gunstige wending gaf en de business zag floreren. ‘Support your locals’ was de belangrijke boodschap die directeur Bob Floris ons daarbij meegaf. De presentatie van Nuriye Yoldas, van Nur Culinair, deed iedereen vervolgens letterlijk en figuurlijk watertanden. Uit haar inspirerende verhaal bleek dat zelfs een coronacrisis die je bedrijf volledig platlegt, kan zorgen voor inspiratie en kracht om de zaken anders aan te pakken. Momenteel kan Nuriye de aanvragen voor Turkse catering, workshops en afhaalmaaltijden nauwelijks aan. Waarom dat zo is? Dat begrepen de aanwezigen al direct na de eerste hap van haar overheerlijke buffet! Het was al met dus een zeer gezellige en geslaagde bijeenkomst.

Als bestuur zijn wij inmiddels alweer druk bezig met de volgende bijeenkomst: de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Deze vindt plaats op vrijdag 14 januari bij De Bullekerk en is een gezamenlijke initiatief van De Corner, De Maatschappij, Junior Kamer Zaanstreek en ZaanLinQ. Noteer je de datum alvast? Meer informatie volgt via onder meer onze site en de Zaan Business Netwerk App.

Fotoverslag

Zoals gebruikelijk zijn er tijdens de bijeenkomst foto’s gemaakt. Onderstaand een selectie daarvan. Meer foto’s zijn te bewonderen in het fotoalbum op onze website. Staat er een foto van jou tussen die je graag wilt hebben? Stuur dan een mailtje naar communicatie@de-corner.nl en je ontvangt een digitale kopie. Zie je een foto van jezelf die je liever verwijderd hebt? Ook dat kun je per mail aan ons doorgeven; wij zullen die foto dan weghalen.

Foto’s: Ton R. Vermij

Klik op de foto hiernaast om door alle foto’s te bladeren…