Feestelijke, zomerse Cornerbijeenkomst bij GZ OfficeXperience

Elkaar inspireren en motiveren; dat is de ambitie van De Corner. De energieke en positieve vibe die hoort bij de zomer voeden wij dan ook graag. En wel door onze eerste bijeenkomst na de zomervakantie te organiseren in een zeer inspirerende omgeving: het nieuwe pand van kantoorinrichter GZ OfficeXperience, waar hybride werken centraal staat. Directeur Wout van Laar en zijn enthousiaste team heten ons op donderdag 26 augustus a.s. van harte welkom. Het wordt een bijzondere bijeenkomst met vele extra’s. Jij komt toch ook?

Een rijke geschiedenis
Midden in de coronacrisis een imposant nieuw pand bouwen; wie doet dat nou? GZ OfficeXperience durfde het aan. Het doorzettingsvermogen dat daarvoor nodig is, is kenmerkend voor deze kantoorinrichter. Zo blijkt wel uit de geschiedenis. Bijna 35 jaar geleden, op 5 februari 1987, zag GZ Kantoorinrichters BV het levenslicht. Opgericht door Johan de Groot en Piet Zwart, de G en de Z van GZ. Na een voortvarende start kwam aan de groei geen einde. GZ verhuisde dan ook diverse keren naar een groter pand. In 2000 werd Wout van Laar directeur en eind 2010 werd zijn ambitie om GZ over te nemen werkelijkheid. Met een team van circa dertig medewerkers trotseerde Wout de recessie en de coronacrisis. In 2020 werd het nieuwe duurzame pand aan het Schoot 3 in Westzaan gebouwd en sinds 1 januari 2021 is hier GZ OfficeXperience te vinden.

Beleving all over the place
De bouw van het nieuwe pand uit handen geven, was voor deze eigenwijze onderneming natuurlijk geen optie. De eigen ontwerpstudio ging aan de slag. De opdracht: creëer een nieuw, duurzaam pand op een zichtlocatie in de Zaanstreek. Een onderkomen dat past bij de nuchtere Zaanse inborst, dat de GZ-identiteit uitstraalt en dat toekomstbestendig is. Dit alles met de sleutelwoorden inspiratie, identiteit en duurzaamheid. En het resultaat mag er zijn! Het pand is heel open. De begane grond, 1e en 2e verdieping staan met elkaar in verbinding dankzij een prachtige trap; de aorta van het pand met “afslagen” naar de verdiepingen. Daar waar mogelijk is er gekozen voor duurzame oplossingen. Zo zijn de fundering en vloeren van circulair beton, zijn er waterpompen en zonnepanelen en is 98% van de inrichting hergebruikt. In het gehele pand, dat eigenlijk een working-showroom is, zijn twintig verschillende vloerafwerkingen en zestien verschillende kleuren verf gebruikt. Dit alles leidt uiteindelijk naar de bovenste verdieping, waar Club GZ dé plek is om te eten, vergaderen, presenteren en loungen. En dat met een prachtig uitzicht op het water. Met recht een op-en-top inspirerende werkomgeving waarin alle zintuigen geprikkeld worden en die volop ruimte biedt aan hybride werken.

Ontmoeten we jou in deze eyecatcher? Meld je vandaag nog aan!
Wij kijken uit naar je komst en verwelkomen jou en je (zakelijke) partner en/of collega dan ook van harte op donderdag 26 augustus a.s. Kom inspiratie opdoen bij GZ OfficeXperience en kijk lekker rond. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken.

Er is meer: van deze bijeenkomst maken wij graag iets bijzonders. En dus kun je genieten van een heerlijk walking dinner, verzorgd door Astrid van der Meer van de Eat & Meet Foodtruck, en diverse lekkere drankjes van onder meer WINE2B, die ook een wijnproeverij organiseert. Tijdens je bezoek kun je bovendien verrast worden door een van de Complimentenmeisjes én je gaat naar huis met een leuke goodiebag. Kortom: deze bijeenkomst mag je niet missen. De kosten zijn 25 euro per persoon en je moet je vooraf aanmelden via: www.ticketkantoor.nl/shop/DeCorner. De inloop is van 17.00 tot 17.30 uur en we sluiten de bijeenkomst af rond 20.00 uur.

Let op: vooraf aanmelden is verplicht!

donderdag 26 augustus 2021