Eindelijk gaan we elkaar weer ontmoeten!

Een ‘ouderwetse’ feestelijke Zaanse Haringparty: dit wil je niet missen!

De samenleving gaat stap voor stap weer langzaam en veilig open. Daardoor kunnen we elkaar ook weer ontmoeten. En wat is een mooier moment om dat te doen dan tijdens de zevende editie van de traditionele Zaanse Haringparty. Als vanouds weer een gezamenlijk initiatief van De Corner en restaurant D’Swarte Walvis. Tijdens deze bijeenkomst krijg je, zoals je dat van ons gewend bent, volop de gelegenheid om te netwerken.

Kom bijpraten, proeven en genieten

De Hollandse Nieuwe belooft weer smakelijk te zijn! Kom je ook genieten van de heerlijke vis, lekkere drankjes en de prettige, nostalgische ambiance? Uiteraard zal de keukenbrigade van D’Swarte Walvis je, naast de Hollandse Nieuwe, ook diverse andere lekkernijen aanbieden. Met uiteraard bijpassende dranken! Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. De Haringparty duurt tot 19.30 uur. Voor alle aanwezigen staat er na afloop een leuke verrassing klaar.

Vooraf aanmelden, vol = vol!

Mede i.v.m. coronaregels maken wij bij D’Swarte Walvis gebruik van drie locaties (het voor- en achterterras, en het restaurant). We houden ons uiteraard aan de op dat moment geldende regels. Voor jou als lid en voor je (zakelijke) partner en/of collega is de toegang dit jaar wederom voor rekening van De Corner (normale prijs € 25,- p.p.). Je moet je dan wel vooraf aanmelden. Dit doe je door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl Vermeld hierbij jouw bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer en de naam van de eventuele (zakelijke) partner en/of collega die je mee wilt nemen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw deelname aan deze Zaanse Haringparty.

Je komt toch ook? Graag tot ziens op 1 juli!

donderdag 01 juli 2021