Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst dinsdag 14 januari 2020

Dinsdag 14 januari 2020, feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst

Ondernemers, inwoners, woningcorporaties, sportverenigingen, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties; samen maken ze Zaanstad. Het is dan ook niet voor niets dat de gemeente Zaanstad de handen ineen heeft geslagen met de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, de Junior Kamer Zaanstreek en ZaanLinQ om gezamenlijk een nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Een nieuwjaarsbijeenkomst waarin we het bondgenootschap in onze gemeente vieren.

De toegang is gratis, u moet zich wel persoonlijk aanmelden

Als lid van De Corner, de Maatschappij, de Junior Kamer en ZaanLinQ, bent u van harte uitgenodigd voor deze nieuwjaarsbijeenkomst die plaatsvindt op dinsdag 14 januari 2020 in het Zaantheater. De toegang is gratis.

In verband met de organisatie is het noodzakelijk dat u zich voor 2 januari 2020 aanmeldt bij de gemeente Zaanstad via https://tinyurl.com/snwlsuk U ontvangt dan een persoonlijke bevestiging. Uw (zakelijke) partner en/of collega, kan zich desgewenst ook persoonlijk aanmelden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad via uitnodigingkabinet@zaanstad.nl