Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland

17 oktober 2019 17.00 uur: Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland

Economische dynamiek

Van oudsher kent onze regio ondernemingszin en een economische dynamiek. Zaanstreek-Waterland is één van de eerste industriegebieden in Nederland, gekenmerkt door molens en werven en natuurlijk de handel. Onze stevige achtergrond biedt een mooie basis voor de toekomst. De provincie Noord-Holland is daarin uiteraard een belangrijke partner. Arthur van Dijk (VVD), op 3 februari 1963 geboren in Dordrecht, is sinds 7 januari 2019 commissaris van de Koning in Noord-Holland. Tijdens de Cornerbijeenkomst van 17 oktober vertelt hij u graag meer over de plannen van de provincie en gaat hij de dialoog met u aan.

Van harte uitgenodigd

Tijdens onze Cornerbijeenkomst zal Arthur van Dijk u meer vertellen over de rol van de provincie in relatie tot de regio Zaanstreek-Waterland. U bent samen met uw (zakelijke) partner e/o collega van harte uitgenodigd. Denkt u ook vooral op voorhand al na over de vragen die u wilt stellen. Er zal namelijk volop gelegenheid zijn de dialoog aan te gaan.

Heeft u een prangende vraag? Dan kunt u deze vooraf mailen naar communciatie@de-corner.nl  Wij geven deze dan ter voorbereiding alvast door aan de commissaris.