7 maart 2019: Tony’s Chocolonely naar de Zaanstreek

Topondernemer Henk Jan Beltman (44) was op donderdag 7 maart 2019 te gast bij De Corner en De Maatschappij. Zij haalden niet zonder reden de directeur en grootaandeelhouder van Tony’s Chocolonely naar het Zaans Museum. Het grootste en meest populaire chocolademerk van Nederland krijgt een eigen chocoladefabriek in de Zaanstreek. En wel in pakhuis De Vrede langs het Noordzeekanaal. Met de investering is een bedrag van ruim 100 miljoen euro gemoeid. De bouw start eind 2019 en vanaf de opening in 2021 zullen op deze locatie jaarlijks zo’n 60 tot 70 miljoen chocoladerepen worden geproduceerd. Tony’s Chocolonely Chocolate Circus, zoals de fabriek officieel zal heten, is geopend voor publiek. Beltman: ‘Het moet naast de fabriek een attractie worden met achtbaan, horeca en een auditorium.’ Tony’s mikt op 500.000 bezoekers per jaar.

Henk Jan Beltman gaf een inspirerende presentatie en antwoord op de vele vragen uit de zaal. Na afloop kon men genieten van een heerlijk menu en volop netwerken. Bij vertrek ontving iedere bezoeker ook nog twee Tony’s Chocolonely repen, aangeboden door De Corner en De Maatschappij.

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk worden er tijdens de Cornerbijeenkomsten foto-opnames gemaakt. Een selectie publiceren wij in het fotoalbum op onze website www.de-corner.nl

Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Klik op de foto hiernaast om door alle foto’s te bladeren…

Foto’s: Ton R. Vermij