20 juni 2019: Feestelijke Zaanse Haringparty bij D’Swarte Walvis

Feestelijke seizoensafsluiting met Zaanse Haringparty in stralende zon

De Corner kan terugkijken op een succesvol seizoen 2018-2019. Een seizoen dat wij graag feestelijk met u afsluiten tijdens de vijfde editie van de traditionele Zaanse Haringparty, een gezamenlijk initiatief van De Corner en restaurant D’Swarte Walvis. Tijdens deze unieke lustrumeditie krijgt u, zoals u dat van ons gewend bent, volop de gelegenheid om uiteenlopende mensen te treffen uit diverse sectoren, zoals cultuur, sport, overheid en het bedrijfsleven.

Het was weer proeven en genieten

De Hollandse Nieuwe belooft weer smakelijk te zijn! Komt u ook genieten van de heerlijke vis, lekkere drankjes en de prettige, nostalgische ambiance? Uiteraard zal de keukenbrigade van D’Swarte Walvis u, naast de Hollandse Nieuwe, ook diverse andere lekkernijen aanbieden. Met uiteraard bijpassende dranken! U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. Bij goed weer begroeten wij u graag op het terras aan de Zaan, tegen de achtergrond van de prachtige Zaanse molens. Wij nodigen u van harte uit om met uw sloep bij onze Haringparty aan te meren!

 

Toegang weer gratis voor leden en genodigden

Deze lustrumeditie van de Haringparty mag u natuurlijk niet missen! Voor u als lid e/o genodigde en voor uw (zakelijke) partner en/of collega is de toegang dit jaar wederom gratis (normale prijs € 25,- p.p.). U moet zich wel vooraf aanmelden. Dit doet u door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl. Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer en de naam van de eventuele (zakelijke) partner en/of collega die u mee wilt nemen. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw deelname aan deze Zaanse Haringparty.

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk worden er tijdens de Cornerbijeenkomsten foto-opnames gemaakt. Een selectie publiceren wij in het fotoalbum op onze website www.de-corner.nl

Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Klik op de foto hiernaast om door alle foto’s te bladeren… 

Foto’s: Ton R. Vermij