13 september 2019 Jubileumvaartocht 35-jarig bestaan

35 jaar De Corner; een feestje dat we graag met u vieren!

11 oktober 1984; dat was de datum van de allereerste Cornerbijeenkomst. Destijds nog in de kantine van voetbalvereniging ZVV. Inmiddels zijn we 35 jaar en 246 interessante bijeenkomsten verder. Als Cornerbestuur zijn we trots op waar we nu staan. We kijken met ontzettend veel plezier terug op de afgelopen 35 jaar en hopen nog vele jaren van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor alle ondernemers en bestuurders in de Zaanstreek.

Ons jubileum vieren wij dan ook graag met u. Vaart u met ons mee op 13 september? Stond er in de uitnodiging.

En dat heeft gewerkt, want de uitnodiging voor de feestelijke jubileumvaartocht van de 35-jarig Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner trok rond de 200 bezoekers naar de Jules Verne, een bijna tachtig meter lange evenementenschip. Een geweldig moment om te netwerken in een unieke entourage. Deze 247ste Cornerbijeenkomst op vrijdag de 13de vond plaats onder zonnige omstandigheden, waardoor de gasten ook volop boven op het dek konden genieten van de prachtige beelden tijdens de reis naar het forteiland Pampus.

Volop genieten van de hapjes en drankjes

Op twee verdiepingen konden de gasten tijdens het netwerken volop genieten van drie verschillende menu’s, Italiaans, Marokkaans en Aziatisch, met afsluitend een kaasbuffet en minidesserts. En een gokje wagen bij de twee casino’s. Van de complimentenmeisjes mochten zij leuke en verrassende complimentjes ontvangen. En bij het vertrek ontving iedereen een fles heerlijke rode wijn, om thuis nog eens na te genieten van deze zeer geslaagde jubileumvaart!

Foto-opnames

Zoals gebruikelijk werden er tijdens de jubileumvaartocht foto-opnames gemaakt. Een selectie publiceren wij in het fotoalbum op onze website www.de-corner.nl

Mocht er een foto van u bij staan die u niet wenst, dan graag een mailtje naar: communicatie@de-corner.nl en wij zullen die foto verwijderen. U kunt zo ook om een digitale kopie vragen.

Klik op de foto hiernaast om door alle foto’s te bladeren… 

Foto’s: Jolanda Fisser, JoJo creatieve communicatie