Varen met Partyschip De Ameland

Varen met Partyschip De Ameland

Ook dit jaar sluiten wij ons seizoen traditioneel af met een boottocht. Wij hebben voor u weer het luxe partyschip De Ameland gereserveerd. Met een ‘Grand Café’ van 275m2, een ruim ‘bordes’ en een ‘Panorama salon’ van 200m2 heeft u een fantastische uitkijk op de vaaromgeving.

Wij nodigen u en uw partner van harte uit om deze gezellige boottocht mee te maken. Nu eens géén zwaar onderwerp, maar gewoon een tocht met voldoende kans om te netwerken en te genieten van onze prachtige streek. Met een fantastisch buffet en sfeervolle muziek zorgt ‘De Corner’ voor een prima ambiance bij de afsluiting van het 23e seizoen.

Naast onze eigen 400 leden, zijn ook de leden van de vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ) en de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid & Handeldepartement Zaanstreek-Waterland weer van harte welkom.

U ontvangt géén bevestiging, dit is dus tevens uw programma voor de 31e.

Voor meer informatie:
secretaris Jaap F. Pameijer Tel: 075-628 39 63 of e-mail: info@de-corner.nl

Aanmelding:
In verband met de organisatie en ‘inkoop’ van het buffet is het noodzakelijk dat wij weten hoeveel personen wij kunnen verwachten.

Belangstelling? Vul dan snel de antwoordkaart in en stuur hem uiterlijk vóór donderdag 10 mei terug, want vol is vol.

De kosten, exclusief drankjes, voor deze boottocht inclusief een fantastisch buffet bedragen € 50,- per persoon.

Wilt u het verschuldigde bedrag vóór donderdag 10 mei a.s. overmaken naar rekening 45.93.79.070 t.n.v. Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner te Zaandam. U zult begrijpen dat uw aanmelding bindend is.