Nieuwe Zaanse Startersprijs op de Zaanse Ondernemersdag

MKB-Zaanstreek komt dit jaar terug met de startersprijs. De gemeente Zaanstad begon in 1990 met de startersprijs ter stimulering van jonge ondernemingen, de eerste startersprijs werd in 1990 gewonnen door drukkerij Kwak Van Daalen & Ronday. In 2000 is deze prijs voor de laatste keer uitgereikt.

Naast de bestaande Zaanse Ondernemingsprijs en de verkiezing van de Beste Zaanse Zakenvrouw, is er behoefte aan een speciale prijs voor jonge ondernemingen. Mede op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, gaat nu MKB-Zaanstreek de startersprijs nieuw leven inblazen.

080911-hansluitenDe prijs (die zal bestaan uit een geldbedrag van € 2.500, een kunstvoorwerp en een advertorial in Zaanbusiness) zal op 4 november a.s. tijdens de 20e Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater, worden overhandigd door Hans Luiten, wethouder Economische Zaken gemeente Zaanstad.

De jury bestaat uit: voorzitter Frans van Rooij (MKB-Zaanstreek), Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad), Peter Wieringa (bestuurslid Junior Kamer Zaanstreek), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner) en Marco Bleeker (directeur Zaanbusiness). Deze jury is op zoek naar kandidaten die minimaal drie jaar (maximaal vijf jaar) geleden zijn gestart, een zelfstandig bedrijf hebben met 1-25 werkzame personen en gevestigd zijn in de Zaanstreek (Zaanstad, Wormerland en Oostzaan).

Kandidaten kunnen zich tot 1 oktober 2008 aan (laten) melden via speciale formulieren op de website van MKB-Zaanstreek, www.mkbzaanstreek.nl