Feestelijke seizoensafsluiting op partyschip De Ameland

9Jun

Na de feestelijke afsluiting van het 26ste Cornerseizoen vorig jaar in De Waakzaamheid, organiseren wij dit jaar weer een boottocht met partyschip De Ameland. Een luxe partyschip met een ‘Grand Café’ van 275m2, een ruim ‘bordes’ en een ‘Panorama salon’ van 200m2 waar u een grandioze uitkijk heeft op de vaaromgeving.

Netwerken en gezelligheid
Graag nodigen wij u van harte uit om samen met uw partner e/o collega’s deze gezellige boottocht mee te maken. Geen zwaar onderwerp, maar een boottocht met voldoende kans om te netwerken en te genieten van onze prachtige streek. Met een fantastisch buffet en sfeervolle muziek zorgt ‘De Corner’ voor een prima ambiance bij de afsluiting van het 27ste seizoen.

Programma
Vanaf 16.00 uur Inschepen bij Orange Nautical Services BV
Sluispolderweg 8a (Achtersluispolder) te Zaandam
17.00 uur Vertrek boottocht richting Noordzeekanaal – Amsterdam
21.00 uur Terugkomst

Aanmelding
In verband met de organisatie en ‘inkoop’ van het buffet is het noodzakelijk dat wij weten hoeveel personen wij kunnen verwachten. U zult begrijpen dat uw aanmelding bindend is.

Belangstelling? Vul dan snel de antwoordkaart in en stuur hem uiterlijk donderdag 19 mei terug, want vol is vol.

Kosten
De kosten voor deze feestelijke seizoensafsluiting, inclusief een fantastisch koud/warm buffet en consumpties, bedragen € 50,- per persoon (excl. 19% btw). Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur met het verzoek tot betaling voor 2 juni.

U ontvangt geen bevestiging, dit is dus tevens uw programma voor 9 juni.
Voor meer informatie: secretaris Jaap F. Pameijer
Tel: 075-628 39 63 of e-mail: info@de-corner.nl

Graag tot ziens op donderdag 9 juni aanstaande!

Download hieronder de pdf (497 KB) van de uitnodiging voor de boottocht.