Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst

12Jan

Een Zaan conference door Bram van Oers met een komische terugblik en een vrolijk vooruitzicht!

Dit jaar geen Zaanse Kringen discussie, maar een humoristische voordracht door Bram van Oers en een walking dinner door catering Que Pasa. Daarmee start De Corner de eerste van de vier voorjaarsbijeenkomsten in 2012. Juist op deze nieuwjaarsbijeenkomst bieden wij u meer tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Bram van Oers studeerde in 2000 af aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle als Docent Drama. Sindsdien heeft hij in diverse theatervoorstellingen gespeeld door het hele land. Sinds vijf jaar is hij verbonden aan het theatergezelschap Nochem en van Luyn. Daar maakt hij samen met een collega toneelstukken voor kinderen vanaf 8 jaar. Ze toeren hiermee langs alle theaters in het land waar ze per voorstelling 250 kinderen ontvangen. Hierbij hebben ze de Zaanstreek ook al menigmaal aangedaan. Het dorpstheater in Wormer en het Zaantheater in Zaandam zijn plekken waar hij vaker gespeeld heeft.

Voor Bram van Oers, die sinds 2008 in Zaandam woont, zijn dat thuiswedstrijden. In deze stukken, die ze zelf bedenken, schrijven en maken, speelt de humor een grote rol. De lach opent de kijker zodat de boodschap en de emotie dieper binnenkomen.

Als trainer en trainingsacteur is hij verbonden aan het bureau Jobtraining en een van de werkzaamheden daar is het geven van de Humorworkshop. Een workshop voor bedrijven en instellingen waarin op zoek wordt gegaan naar een vrolijkere kijk op het werk, de collega’s en het leven in het algemeen.

Ook geeft hij de workshop Verandering en Kansen waarin op een luchtige vrolijke manier de kijk op een komende verandering wordt omgevormd van angstbeeld tot uitdaging. En de workshop Bodylanguage waarin de deelnemers een vrolijke spiegel voorgehouden krijgen van wat ze al niet zeggen zonder het te zeggen.

Deze vrolijkheid is de basis van alle werkzaamheden van Bram van Oers. Nu duikt hij in het afgelopen jaar van de ondernemende Zaanstreek. Wat is er gebeurt en wat is er niet gebeurt. Een komische terugblik en een vrolijk vooruitzicht is het resultaat.

Programma:
17:00 – 17:30 uur ontvangst
17:30 – 20.30 uur opening door de voorzitter, komische terugblik en een vrolijk vooruitzicht drie gangen walking dinner

Walking dinner
Het programma zal worden omlijst door een fantastisch ‘verplicht’ drie gangen walking dinner, dat wordt verzorgd door catering Que Pasa. Voor slechts 25 euro per persoon (inclusief consumpties) bent u op 12 januari graag onze gast.