Dinsdag 14 januari 2020 15.30 uur: Feestelijke gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst

14Jan

Bondgenootschap

Ondernemers, inwoners, woningcorporaties, sportverenigingen, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties; samen maken ze Zaanstad. Het is dan ook niet voor niets dat de gemeente Zaanstad de handen ineen heeft geslagen met de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, de Junior Kamer Zaanstreek en ZaanLinQ om gezamenlijk een nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Een nieuwjaarsbijeenkomst waarin we het bondgenootschap in onze gemeente vieren.

De toegang is gratis

Als lid van De Corner, de Maatschappij, de Junior Kamer en ZaanLinQ, bent u van harte uitgenodigd voor deze nieuwjaarsbijeenkomst die plaatsvindt op dinsdag 14 januari 2020 in het Zaantheater. De toegang is gratis.

Jongeren en eenzaamheid

Deze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken en te proosten op 2020. Vanaf 15.30 uur bent u welkom in de foyer van het Zaantheater. Om 16.30 uur vindt een kort plenair programma plaats in de grote zaal. Burgemeester Jan Hamming houdt een Nieuwjaarsspeech en de Zaanse cabaretier Rayen Panday zal zijn kijk op Zaanstad op zijn eigen wijze naar voren brengen. Hierna kunt u elkaar onder het genot van een hapje en een drankje in de foyer ontmoeten. Tijdens de bijeenkomst zal er ook aandacht zijn voor de activiteiten die de Junior Kamer Zaanstreek in 2020 organiseert rond het thema ‘Jongeren en Eenzaamheid’. De bijeenkomst eindigt om 19.00 uur.

Vooraf persoonlijk aanmelden

In verband met de organisatie is het noodzakelijk dat u zich voor 2 januari 2020 aanmeldt bij de gemeente Zaanstad via https://tinyurl.com/snwlsuk U ontvangt dan een persoonlijke bevestiging. Uw (zakelijke) partner en/of collega, kan zich desgewenst ook persoonlijk aanmelden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad via uitnodigingkabinet@zaanstad.nl

Graag tot ziens op dinsdag 14 januari 2020, in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3 te Zaandam. U bent van harte uitgenodigd.

P.S. Naast de Wilhelminabrug wordt ook de Beatrixbrug vanaf 11 januari 2020 afgesloten. Vanaf 11 januari kunt u via een pontonbrug vanaf de Burchtkade, lopend of per fiets, het Zaantheater bereiken. De parkeergarage van het Zaantheater is via de Hogendijk bereikbaar.